Vážení kolegové, vznáším dotaz, zda někdo z Vás nemá mezi svými celistvostmi či celinami exemplář, který se razítkem či poštovní historií váže k severomoravskému (slezskému) městu Bílovec resp. Wagstadt. Zajímavé kousky rád odkoupím či za něco zajímavého vyměním.
Děkuji...
Wagstadt neboli Bílovec
Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith.
Stránka: 1
Autor | Příspěvek |
---|---|
#1 21. 2. 2017, 21:35
|
|
Moderátor | |
#2 22. 11. 2017, 22:09
|
|
Moderátor |
Poprosil bych vážené kolegy, zejména ty, kdož se zaobírají filatelií doby R-U, jestli by mrkli na přiloženou průvodku a bajvoko jí ocenili.
Mě zajímá jen z toho důvodu, že byla odeslána z Wagstadtu (Bílovce), kteréžto poštovní artefakty sbírám od doby předznámkové až po současnost. Na Aukro za to chtějí cca 200 Kč, což klidně zalácnu, ale nikoliv v případě, pokud je skutečná hodnota jen pár korun... Díky předem za ochotu. Obrázky: |
#3 22. 11. 2017, 22:29
|
|
Registrovaný uživatel |
Sice ne k tématu, ale mohl by ses mi ozvat na mail. sucky7(zavináč)seznam.cz. Dík
|
#4 22. 12. 2017, 12:20
|
|
Registrovaný uživatel | |
#5 22. 12. 2017, 14:39
|
|
Moderátor |
Díky za snahu, ale já na ebay nedražím. Takže pouze číhám na Wagstadt (Bílovec) na Aukro či jiných českých aukcích.
|
#6 22. 12. 2017, 15:52
|
|
Moderátor |
Ten predajca má pekné vecičky, ale abnormálne poštovné. Z Belgicka 11 euro
_______________ http://notafilia-smith.blogspot.com/ Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní. http://wartberg-szenc.blogspot.com/ Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc. |
#7 22. 12. 2017, 17:44
|
|
Registrovaný uživatel | |
#8 22. 12. 2017, 20:21
|
|
Moderátor |
Bobinek21:
Na obraze zcela určitě není Wagstadt čili Bílovec. Nic podobného jako je ta dominatní přední věž, ani ten dům se 4 podloubími tam nikdy nestál. Jedině ta věž, co vykukuje za tím domem vypadá dost podobně jako věž renesančního kostela sv. Mikuláše... |
Stránka: 1
Seznam uživatelů · Seznam správců · Statistiky · RSS kanál
Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky | UseBB 1