mike-p74 napsal/a:
to Trava and Mischel13 : jo jo , je to beh na dlouhou trat . Ja prave na to koukal , ze nektere kousky at jsou unc nebo ne , tak se vubec nevyskytuji !!!! furt na to album koukam a jenom kroutim hlavou s otevrenou pusou,nerikam ze ostatni nemaji pekne kousky,To dat dohromady tak to by byla Top sbirka 😲 😲 😲 !!!!
Ja uz nad tim premyslim hodne dlouho ze napisu p.Travovi a zeptatm se na par otazek , ale furt taky premyslim abych temi otazkami neobtezoval . Mohu Vam p.Trava napsat na email ?????
Jeste jednou Gratuluji 😲 😲 😲 😲 😲
Samozřejmě není problém, se na cokoliv zeptat, budu -li vědět odpovím, nebudu-li odkáži na někoho zkušenějšího. Když mám čas, můžem klidně diskutovat, někdy se ale času nedostáva. Takže prosí o trpělivost v případě neodpovědi.

Díky za upozornění, je to možné, jestli je to tak , popis rád poopravím. popis jsem psalů podle rozdílů v obou bankovkách 25 K 1918. Na jedné je rastr úplně jasně zřetelný, na druhé není téměř žádný. Bankovku si vyzvednu z trezoru a ještě jednou prosvítím a uvidíme. Snímky už mám z roku 2010.

bohužel fórum neumožňuje posílat soukromé zprávy, proto využiju vaši debatu kolem mojazbierka.sk a pochválím zveřejněný chybotisk kolegy "prasohrocha". Hezký kousek, kdyby Vám někdy chyběly peníze na lepší kousky do sbírky, třeba u příští Aurei, tak se ozvěte, rád koupím🙂

chybotisky napsal/a:
bohužel fórum neumožňuje posílat soukromé zprávy, proto využiju vaši debatu kolem mojazbierka.sk a pochválím zveřejněný chybotisk kolegy "prasohrocha". Hezký kousek, kdyby Vám někdy chyběly peníze na lepší kousky do sbírky, třeba u příští Aurei, tak se ozvěte, rád koupím🙂
Předpokládám, že se jedná o tu 1000/1985. Hmmm, to mi opravdu udělalo radost, když jsem to našel jako součást konvolutu, kde to bylo popsáno jako standardní bankovka...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.