Netvrdím, že to zpoplatní hned, ale časem určitě, nic není zadarmo! Máš pravdu, aukro jde poslední rok, s inovacema nazpět a stačí si přečíst jejich fórum, kde větší prodejci(+500 hodnocení) chtějí ukončit vystavování a přemístit se jinam!🙄 Nikdo nemůže nutit prodejce k určitému způsobu platby!
Chválili se, že prodali přes 11miliónů předmětů, poplatek za aukci, provize z aukce a časem poplatek z payU, co nás ještě čeká?😲 Asi jako na ebayi, KEIN PAYL PAL(PAY U)!!!😁
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

1/ dali to jako novinku(špatně fungující)
2/ dali to jako možnost a vymýšlejí důvody a údajné výhody(žádné výhody)
3/ dají to povinně, prý zadarmo, ale ani nic neúročí atd.(do 31.12.2011)
4/ dají malý poplateček, protože budou argumentovat jejich náklady(???)
5/ dají mastnější poplateček... atd.(???!!!)
Uvidíme, co se z toho vyklube?😉
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

spíš psát do textu červeně:
Kdo přihodí na přednět souhlasí s platbou na účet a také tím, že nepřijímám způsob platby Payu!
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Pred sviatkom som nieco predal cez Aukro. Kupujuci to proste zaplatil cez to PayU, kde mi prisiel email o neakej platbe. Tak a teraz som musel premyslat ze co to je. Samozrejme som musel tu platbu prijat a teraz len cakam kedy to pride na moj ucet. Zial aj kupujuci si na zasielku pocka, pokial mne platba nedojde. A to sa este budem smiat ked som nieco do formulara PayU zle zadal a platba sa vrati spet na aukro, alebo kto vie kde.

tak preto musíš čim skôr spojazdnit predaj na mojazbierka a zberatlia to budú mat lepšie😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.