Moderátoři: smith

Hmm, díky za poučení, co příště na aukru nedělat, ale tipnu si, že logika prodejcova počínání bude ve skutečnosti právě ta druhá, tedy prodej mimo. Důvěrně - vysoký příhoz jsem tam dal hned na začátku proto, že jsem tento scénář pokládal za dosti pravděpodobný a nestal se mě u takto vzácných věcí poprvé. Protože před závěrečným přehozením jsem byl nejvýš a chtěl jsem jít ještě o dost výš v závěru, mám chuť si i trochu zapátrat, co a jak.
Jen pro zajímavost, kolik lidí ví, o co vlastně v aukci šlo ? Den před zrušením mě volal opravdu renomovaný "grošák" a ptal se, na co to vlastně házím a dnes jsem si u dalšího dosti zkušeného konkurenta, který házel také ověřil, že byl mimo mísu.

Vím o co šlo, stálo to za to. Psal jsem dotaz prodejci již dříve a odezva nula. Můžeme dát zítra řeč, pokud budeš v Praze.
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

V tomto druhu aukcí platí jedno zlaté pravidlo.
Vždy a za všech okolností nesmíme ukázat s jakými kartami hrajeme, protože chleba se začne lámat až pár vteřin před koncem. Bohužel, i když jsou nicky neúplné, stejně dražitelé, kteří se zůčastňují určitých aukcí, mají přehled o své konkurenci. Proč se tedy příliš brzy ukazovat.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Evropa: jistě, proč dát pohodlně limit den předem, když se můžeme do poslední chvíle nervovat, jestli to vyjde a jestli nebude mít v rozhodující chvíli server pár vteřin prodlevu🙂 Předčasné ukončení aukce neumožnuje prodejci zrušit příhozy (aspoň ne z důvodu, že dostal soukromou nabídku) a je to právně vymahatelné, v každém případě někdo, kdo tohle provede, jde u mne okamžitě na černou listinu - osobně pořád nevidím jediný důvod proč přihazovat v posledních vteřinách.

peníze

tenzor napsal/a:
.. osobně nevidím jediný důvod proč přihazovat v posledních vteřinách.
pre tu radost z dobre kupenej mince v poslednej sekunde,
jak si to tak pekne vycihas : )
osobne zboznujem pocit ked to vyhram len o par centov🙂)
on by ten druhy aj prehodil, ale casovo mu nedas sancu.
takto prihadzuje 80% kupujucich.
malokto dava limit dlho dopredu.
jacisin76@yahoo.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.