Tak jsem asi uhodil hřebíček na hlavičku, a dotkl se ega moderátora, který přispíval jako obyčejný žvanil, a diskuzi smazal, protože jsem přispíval slušně a nikoho jsem na rozdíl od jiných neurážel.
Vzhledem k tomu, že dělám moderátora na jednom foru již 7 let, setkal jsem se s různými lidmi, a povahami. Občas někdo zapomíná na co forum je a píše tady v anonymitě to, co by asi jinak nikde neřekl. Forum není na to aby si lidi napravovali svoje ego.
diskuse
Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra.
Stránka: 1
Autor | Příspěvek |
---|---|
#1 1. 7. 2014, 20:56
|
|
Registrovaný uživatel | |
#2 1. 7. 2014, 22:10
|
|
Moderátor |
Co to?
![]() Vzhledem k tomu, ze z vaseho vylevu neni naprosto jasne o koho se jedna a co a proc se stalo a krom toho pravidlo fora c. 12 (pokud delate moderatora 7 let, tak byste snad mel vedet, ze se maji dodrzovat, nebo snad moderujete anarchisticke forum doutnak.cz?), nechapu proc se neobratite na admina, pokud mate pocit, ze nektery z moderatoru dela svou praci spatne. ![]() |
#3 1. 7. 2014, 23:10
|
|
Registrovaný uživatel |
Pokud jste daval k diskuzi tu chladnou zbran o niz se nasledne rozvinula diskuze, tak se nedivim, ze vas moderator smazal. Vase postrehy o tom, jak se zvani o vsem jinem nez na co jste se ptal a podobne komentare byly ponekud mimo misu...
|
#4 2. 7. 2014, 0:16
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
mám podobný názor jako xjert01...
_______________ |
#5 2. 7. 2014, 12:44
|
|
Moderátor
|
Neviděl jsem to téma těsně před smazáním, proto nemohu posoudit ale pokud to smazal Grofik tak určitě měl důvod.
![]() |
#6 2. 7. 2014, 15:00
|
|
Registrovaný uživatel |
Pokud vím tak můj dotaz nebyl proti pravidlům a upozornění, že jsem se ptal na něco jiného než bylo diskutováno, taky neporušovalo, žádné ustanovení. |
#7 2. 7. 2014, 15:05
|
|
Registrovaný uživatel |
Napsal jsem jen to, že ta diskuze byla mimo mísu, ptal jsem se na něco úplně jiného a pokud to dotyčný nepochopil tak se měl zdržet komentářů, to se zřejmě někoho dotklo. |
#8 2. 7. 2014, 15:57
|
|
Registrovaný uživatel |
Jde predevsim o to, jakym stylem jste to napsal. Pokud zadate zadarmo o nejakou sluzbu, navic diskuzujici, kteri maji sva zamestnani a nesedi zde 24 hodin denne, tak tomu bohuzel musite prizpusobit vas pristup a vyjadrovani. Tot vse.
|
#9 2. 7. 2014, 17:20
|
|
Moderátor |
sas: ach jo, tak si to aspon prectete - pravidlo 12 rika, ze
12) Uživatelé ani moderátor nesmí veřejně kritizovat práci jiného moderátora. Veškerá pochybení lze hlásit na emailu administrátora. |
#10 2. 7. 2014, 17:47
|
|
Moderátor
![]() |
pán kolega sas ; nemal som jeden príspevok ku Vám - celé som zmazal z dôvodu Vami prebiehajúcej bezdôvodne postupne zhusťujúcej diskusie. ![]() Pokiaľ ste moderátor na nejakom fóre ako tvrdíte - určite v rámci svojej kompetencie by ste to urobil tiež a možno ďaleko rýchlejšie ako ja? ![]() _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti. |
#11 4. 7. 2014, 19:04
|
|
Registrovaný uživatel |
Možná jsem nějakou chybu udělal, ale zároveň si myslím, že na rozdíl od některých kritiků, nejsem neomylný.
|
#12 4. 7. 2014, 19:55
|
|
Moderátor
![]() |
Určite ste urobil chybu a hneď v druhom príspevku na tomto fóre. ![]() Máte celkove štyri príspevky s toho tri boli len atak , ale verím na poučku "výchova je dlhodobý proces". Navrhujem začneme odznova ? ![]() _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti. |
#13 4. 7. 2014, 22:47
|
|
Moderátor
![]() |
Ale krom pocitu vlastní omylnosti to chce taky špetku nadhledu a pochopení pro to, že i prostý sběratel se chce občas pobavit. On totiž ne každý má tak proslavený smysl pro humor jako Václav Klaus a tudíž se občas potřebuje kapánek odreagovat. ![]() (Herr Gott, já su dneska samé překlep! ![]() P.S.: Mamka komentuje fotbal, to je taky dobrý! ![]() |
#14 4. 7. 2014, 22:49
|
|
Registrovaný uživatel |
můj druhý příspěvek nebyl podle mne atak, požádal jsem slušně, pokud chtěl někdo informaci zaplatit, tak to mohl napsat a pokud se pravidel týká tak tady je taky něco:
2 ) Sberatel.com slouží k tomu, abychom si vzájemně poradili. Neurážejte se, pokud jiný člen fóra má jiný názor než je váš. Neurážejte žádného člena fóra, je jedno, zda máte naprosto odlišné názory. V diskusi používejte argumenty, ne urážky, narážky či nevkusnou ironii na cizí účet. Příspěvky a dotazy se snažte psát věcně. Netrollujte. myslí že ne všichni jsme si pořádně přečetli pravidla ![]() |
#15 4. 7. 2014, 23:21
|
|
Moderátor
|
Nezačne odznova, bude do toho tak dlouho šťourat dokud úplně všechny neotráví ![]() |
#16 5. 7. 2014, 10:33
|
|
Moderátor
![]() |
Určite budete náš "obľúbenec". ![]() _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti. |
#17 5. 7. 2014, 21:35
|
|
Registrovaný uživatel |
Dík za informace, dozvěděl jsem se co jsem chtěl a možná i něco víc.
|
#18 2. 11. 2014, 12:49
|
|
Registrovaný uživatel |
Kam se poděl ten příspěvek se zbraní (Mosinem)?
|
#19 2. 11. 2014, 17:49
|
|
Moderátor
![]() |
Na žiadost autora úvodného príspevku zmazaná celá téma. ![]() _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti. |
#20 3. 11. 2014, 10:36
|
|
Registrovaný uživatel |
ahá, ono je to i rozumné, díky za info
![]() |
#21 14. 11. 2014, 15:39
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
http://www.novinky.cz/ekonomika/353542-slovansky-dum-v-centru-prahy-koupili-od-americanu-rusove.html
to budeme mit brzy na Prikopech dvojjazycne napisy.... |
#22 14. 11. 2014, 16:07
|
|
Moderátor
![]() |
Tomu neverím , žeby ste doteraz nemali tam dvojjazyčné nápisy. ![]() _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti. |
#23 14. 11. 2014, 16:25
|
|
Moderátor
![]() |
Copak to, ale co bude až Rusové budou chtít připojit k Rusku?
|
#24 14. 11. 2014, 17:34
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
no staci kdyz se jich k nam jeste par tisic pristehuje a zacnou pozadovat autonomii-viz albance v Kosovu-Berlin je druhe nejvetsi mesto turecka,jsou
ctvrte,kde se nejen nemecky nedomluvite ale vas ani v ochode neobslouzi... ted uz jim staci se ozbrojit a pozadovat se za nezavisly turkayberlin....jestlipak by je taky americani bombardovali jako belehrad...... |
#25 15. 11. 2014, 1:07
|
|
Moderátor
![]() |
Albánci jsou v Kosovu už docela dlouho. Dýl jak Rusi na Krymu. A krom toho, v Kosovu si to Srbi (a zabili nám Ferdinanda) posrali sami, jakož i v celé Jugoslávii.
![]() |
Stránka: 1
Seznam uživatelů · Seznam správců · Statistiky · RSS kanál
Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky | UseBB 1