Autor |
Příspěvek |
|
#2026 18. 12. 2014, 15:18
|
Registrovaný uživatel
|
Bez znalosti by si asi tažko mohol byt moderator. Lacewings ma pravdu. Co potrebujes na moderatora. Schvalne Lacewings napsal smith napsal miki01 napsal Tak neviem ale ja som to ani v najmesom nemyslel ako uražku!!! To vobec nie len mala ironia. Ja som vdacni za každu radu len ma trocha stve ze tie rady su take strohe!! Ak som ta urazil tak to ma mrzi nebol to umysel!!!! A moderator by som nechcel byt ani keby mam na to co nemam!!! 
Moderovanie nie je o filatelistických znalostiach.
-asi trochu hloupé,jak by asi rozlišil správnost příspěvků a obsah
|
|
#2027 18. 12. 2014, 15:18
|
Moderátor
|
Maxmilian napsal panove ,panove,myslim si ze zde delate bouri ve sklenici vody a navic ve sklenici nespravne,jmenovite Smith patri k lidem tohoto fora kteri se i angazuji a od- povidaji ochotne a fundovane a tak si myslim ze specielne v dobe predvanocni bychom meli odhodit vasne a dal se venovat svym konickum a delit se o nase radosti a problemy s ostatnimi cleny fora kteri jsou temer vsichni vice nez snesitelni....... 
Máš pravdu. My Maďari tomu hovoríve "vihar a biliben" (búrka v šerbli). Ale musím sa brániť, a nenechám si kydať na hlavu.
|
|
#2028 18. 12. 2014, 15:19
|
Moderátor
|
miki01 napsal Bez znalosti by si asi tažko mohol byt moderator. Lacewings ma pravdu. Co potrebujes na moderatora. Schvalne Lacewings napsal smith napsal miki01 napsal Tak neviem ale ja som to ani v najmesom nemyslel ako uražku!!! To vobec nie len mala ironia. Ja som vdacni za každu radu len ma trocha stve ze tie rady su take strohe!! Ak som ta urazil tak to ma mrzi nebol to umysel!!!! A moderator by som nechcel byt ani keby mam na to co nemam!!! 
Miki čítaj pomalšie. Práve som odpovedal, že moderátor nemá za úlohu posudzovať príspevky z filatelistického hľadiska.
|
|
#2029 18. 12. 2014, 15:19
|
Registrovaný uživatel
|
smith napsal Lacewings napsal -no mě jsi smazal před nedávnem několik ,,Komerčních odkazů??,, a jiným to prochází vesele dál,-svět se nezboří- -hlava nehlava se sem vkládá kdeco,ten kdo to držel na uzdě už moderátorem není -bod 5,nechápu přesně jak to myslíš, já si za svým slovem zde stojím,
1. Vkladanie komerčných odkazov je proti pravidlám fóra (treba si ich prečítať hore v hlavnom menu). 2. To, že ja mám pod menom označenie moderátor, ešte neznamená, že som v moderátorom vo všetkých sekciách. To, že iní moderátori si neplnia svoju prácu vyplývajúci z tej funkcie správne je iná vec. 3. K bodu 5. písal si, že cez súkromnú korešpondenciu s niekym sa ti potvrdilo počínanie moderátorov. Na to som reagoval, že ma to nezaujíma, čo si kto s kým píše, kydá na moderátorov súkromne.
-chceš mi říci,že třeba Bazoš není komerční?Aukro ?atd -i soukromé stránky jsou některé komerční,nehledě na některé zahraniční odkazy na katalogy -5 - vysvětleno
|
|
#2030 18. 12. 2014, 15:21
|
Registrovaný uživatel
|
Ja pomalsie pisem nie citam  smith napsal miki01 napsal Bez znalosti by si asi tažko mohol byt moderator. Lacewings ma pravdu. Co potrebujes na moderatora. Schvalne Lacewings napsal smith napsal miki01 napsal Tak neviem ale ja som to ani v najmesom nemyslel ako uražku!!! To vobec nie len mala ironia. Ja som vdacni za každu radu len ma trocha stve ze tie rady su take strohe!! Ak som ta urazil tak to ma mrzi nebol to umysel!!!! A moderator by som nechcel byt ani keby mam na to co nemam!!! 
Miki čítaj pomalšie. Práve som odpovedal, že moderátor nemá za úlohu posudzovať príspevky z filatelistického hľadiska.
|
|
#2031 18. 12. 2014, 15:24
|
Registrovaný uživatel
|
-madarština mi nevadí ,pro mě to překládat nemusíš
|
|
#2032 18. 12. 2014, 15:24
|
Moderátor
|
Lacewings napsal -chceš mi říci,že třeba Bazoš není komerční?Aukro ?atd -i soukromé stránky jsou některé komerční,nehledě na některé zahraniční odkazy na katalogy -5 - vysvětleno
Opakujem sám seba, za prácu ostatných moderátorov nie som zodpovedný. Ja mám na starosti asi dokopy 3 alebo 4 témy, kde mám oprávnenie moderátora.
|
|
#2033 18. 12. 2014, 15:25
|
Registrovaný uživatel
|
Ale pre mna urcite musi ! Lacewings napsal -madarština mi nevadí ,pro mě to překládat nemusíš
|
|
#2034 18. 12. 2014, 15:32
|
Registrovaný uživatel
|
smith napsal Lacewings napsal -chceš mi říci,že třeba Bazoš není komerční?Aukro ?atd -i soukromé stránky jsou některé komerční,nehledě na některé zahraniční odkazy na katalogy -5 - vysvětleno
Opakujem sám seba, za prácu ostatných moderátorov nie som zodpovedný. Ja mám na starosti asi dokopy 3 alebo 4 témy, kde mám oprávnenie moderátora.
-tady jsi přece moderátorem?
|
|
#2035 18. 12. 2014, 15:40
|
Moderátor
|
V kecárni? Áno. Ale ak ma pamäť neklame tu nie sú komerčné odkazy.
|
|
#2036 18. 12. 2014, 15:43
|
Registrovaný uživatel
|
-ale no tak -ono jde o to ,co ty považuješ za komerční odkaz?
|
|
#2037 18. 12. 2014, 15:58
|
Moderátor
|
Za komerčný odkaz považujem priame linky na e-shopy.
|
|
#2038 18. 12. 2014, 16:06
|
Registrovaný uživatel
|
-no skoro se ni mi zavařila ta krabička nazvaná notebbok, -smith,doufám ,že ses neurazil a zaujmeš stanovisko k těm komerčním odkazům -Pro miki 01,začátečník může mít pravdu,ale i nemusí,vždy je potřeba pokud možno vést konstruktivní debatu,někdy ,,méně ,,znamená ,,více,, ,madarštinu se douč , -jdu vypustit kavkazany a krmit papouchy ,večer budu na netu
|
|
#2039 18. 12. 2014, 16:10
|
Registrovaný uživatel
|
Lacewings: zaciatocnici maju malokedy pravdu  a madarcinu ??? z nemcinov mam problem nietak madarcinou!!!!  Lacewings napsal -no skoro se ni mi zavařila ta krabička nazvaná notebbok, -smith,doufám ,že ses neurazil a zaujmeš stanovisko k těm komerčním odkazům -Pro miki 01,začátečník může mít pravdu,ale i nemusí,vždy je potřeba pokud možno vést konstruktivní debatu,někdy ,,méně ,,znamená ,,více,, ,madarštinu se douč , -jdu vypustit kavkazany a krmit papouchy ,večer budu na netu
|
|
#2040 18. 12. 2014, 16:11
|
Registrovaný uživatel
|
-než to naklepu ,tak odpověd -aha,tak to jsem doma,zajímavé vysvětlení ,, komerčního odkazu,, ,no už jsem psal ,,svět se nezboří,, -?
|
|
#2041 18. 12. 2014, 16:11
|
Moderátor
|
Lacewings: Stanovisko som zaujal.
|
|
#2042 18. 12. 2014, 16:17
|
Registrovaný uživatel
|
smith napsal Lacewings: Stanovisko som zaujal.
-ano,beru -komerční odkaz bohužel není pouze e-shop
|
|
#2043 18. 12. 2014, 16:22
|
Registrovaný uživatel
|
Lacewings: zaciatocnici maju malokedy pravdu  a madarcinu ??? z nemcinov mam problem nietak madarcinou!!!! zadny strachy s nemcinou ti kdykoli "helfnu"....kösenem sepa.... 
|
|
#2044 18. 12. 2014, 16:24
|
Registrovaný uživatel
|
Přeji vám všem klidné svátky. I já je chci mít klidné a nerušené neustálým řinčením telefonu signaluzující bouřlivou debatu na sběrateli  takže si odhlašuji toto vlákno 
|
|
#2045 18. 12. 2014, 17:29
|
Moderátor
|
o ja som si myslel, ze niekto reagoval na tie jedenastky :-), smith maze prispevky ale najprv upozorni, ze to bude zmazane alebo presunute!
|
|
#2046 18. 12. 2014, 17:40
|
Registrovaný uživatel
|
Lacewings napsal -co se smazalo v chlubírně???
miki dal do chlubírny fotku "stříhané" 10 h zelené, s ústeckým razítkem, která však byla ostříhaná. Což mu bylo sděleno několika členy fora a jemu se tomu nechtělo moc věřit. nevím, proč jste to lacewingsovi nenapsali hned a dělali kolem toho tolik tajností, ušetřili byste 2 stránky diskuze 
|
|
#2047 18. 12. 2014, 18:04
|
Registrovaný uživatel
|
SakoMDKcz napsal Přeji vám všem klidné svátky. I já je chci mít klidné a nerušené neustálým řinčením telefonu signaluzující bouřlivou debatu na sběrateli  takže si odhlašuji toto vlákno 
-řinčení to jde,ještě že jsi neměl zapnuté vibrace -hezké svátky,
|
|
#2048 18. 12. 2014, 18:06
|
Registrovaný uživatel
|
Jaa-chym napsal Lacewings napsal -co se smazalo v chlubírně???
miki dal do chlubírny fotku "stříhané" 10 h zelené, s ústeckým razítkem, která však byla ostříhaná. Což mu bylo sděleno několika členy fora a jemu se tomu nechtělo moc věřit. nevím, proč jste to lacewingsovi nenapsali hned a dělali kolem toho tolik tajností, ušetřili byste 2 stránky diskuze 
-asi tak 
|
|
#2049 19. 12. 2014, 10:11
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
#2050 19. 12. 2014, 15:25
|
Moderátor
|
Recept na vánoční cukroví Pusť troubu. Ukliď z linky umatlané skleničky, lego a papírky od bonbonů. Připrav mísu a suroviny. Vylouskej ořechy, odměř mouku a cukr. Vyndej z mouky puzzle. Odežeň děti a umyj z nich mouku. Vezmi vejce. Podej manželovi pivo. Vrať se, odežeň děti, vezmi hadr a utři rozbitá vejce. Vezmi jiná vejce a vyklepni je do mísy. Zvedni telefon. Odežeň děti, zameť střepy z mísy, vytři podlahu. Vezmi jinou mísu. Zadělej nové těsto. Najdi rum. Odejmi rum manželovi. Odežeň děti a umyj z nich rozpatlané kousky těsta. Plech vytři tukem. Podej manželovi tlačenku. Vrať se, sundej z plechu ořechové skořápky. Podej manželovi noviny. Vrať se, odežeň kočku dojídající zbytky těsta. Zavolej veterináři. Vezmi si prášek. Umyj podlahu, stůl, židle, nádobí, ledničku, sporák, zdi, děti a kočku. Vypni troubu, dopij rum a jdi do cukrárny pro cukroví. Krásný advent  .
|