Autor |
Příspěvek |
|
|
Registrovaný uživatel
|
Lopez1506 napsal Je to fakt,..ironii bych si nedovolil..
1)5 korun 1910 Liechtenstein (5000,-) 2)5 korun 1907 korunovace (3.600,-) 3)5 korun 1908 jubilejní (700,-) zbylé tři jsou za cc.250,-
Žádné viditelné poškození nevidno,může být samozřejmě i o litr,půldruhého více..
Moc děkuji, tak já to zase děckam seberu 😂
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Jo Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
recmaniklukas45 napsal Jo Obrázky: 
Nič nevidíme, len jo...  -s-
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dobrý den, chtěl by jsem tady vložit na ukázku minci Dekadrachma Syrakusy ale nejde mi vložit obrázek
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Tukněte na "další příspěvek " pod touto větou , otevře se vám nové okno a už to půjde snadno
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Asi to nejde přes mobil
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
. Obrázky:  
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dobrý večer Tak prý je to amulet akorát nechápu ten přitaveny kroužek k minci (amuletu) od levá .. punc ve tvaru diamantu který by měl být zlato nižší ryzosti uprostřed 835 punc stříbra a poslední punc by měl znamenat garance zlatníka a nebo dovozce šperku který garantuje pravost
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dobrý večer, chcel by som Vás poprosiť o radu. Mám 2kčs 1973 var. S vlnovkami na hrane , ale mám tam dve vlnovky vedľa seba.Nemám to s čím porovnať tak by som sa chcel spýtať či to majú všetky,alebo ide o nejakú chyboražbu,ďakujem. Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dobrý den, touto zprávou jsem chtěl požádat nějakého odborníka o ocenění Slezských evangelických stavů ... O minci vím vše, před 10lety jsem jí koupil kvůli tomu krásnému opisu... Jeli bůh s námi, kdo je proti nám ? Nicméně teď by mě zajímala její finanční hodnota. V tomto stavu jsem jí nikde na prodej nenašel. Podle aukcí by to měla být mince RRR. Velmi Vám děkuji za odpověď. Obrázky:  « Poslední úpravu provedl(a) Pivrlec v 2. 4. 2022, 9:22. »
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Mrkni Nummus Olomouc č.57 položka 503.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Na tohle jsem právě koukal ... ale ten můj stav s tímto se právě vůbec nedá porovnat  ... sranda je, že se za poslední léta prodávala snad jen 2x ale pokaždé to byl otřesný stav.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
V roku 2018 sa krajšia predala za 500 eur Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Asi nebude o nu velky zaujem...a hodnotu asi tiez budete vediet, ked ste ju kupili 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dobrý den, má tato sbírka nějakou hodnotu? Můžu případně nahrát kvalitnější foto. Pokud by měl někdo zájem, kontaktujte mě. https://tmbh.rajce.idnes.cz/Mince/
|
|
|
Moderátor
|
tmbh: Je to spis soubor minci nez sbirka, platne mince ČR zrejme z obehu bez lepsich rocniku, Ceskoslovensko nic vzacneho, vetsinou jen beznejsi rocniky, chybi napr. lepsi rocniky 25 hal 54,64, 1 Kcs 61,68, cizina dosti slaba, cennejsi jsou jen mince stribrne (Ceskoslovensko, Rakousko-Uhersko, 5marka). Oceneni mailem - muzete mi napsat na numismat@seznam.cz. O mince bych mel zajem pro kolegu, zacinajiciho sberatele, vzal bych vse.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zdravím kolegové, vím, že to není mince, ale je tam motiv z pamětní německé 5 DM... Tváří se to jako zlaťák v rámečku, bohužel nic jsem k tomu přesnějšího nedohledal... Tak jestli náhodou někdo nevíte copak je to za potvoru? Moc díky Obrázky:  
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Paradni pondeli preju kolegove a jdu s dotazem, snazil jsem se nacenit tento Duit, nasel jsem bez problemu vysledky ruznch aukci ale s obrovskym cenovym rozpetim od par desitek eur po par stovek a nepodarilo se mi najit duvod proc. Muze me nekdo uvest do reality? Obrázky:   _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dostala se mě do ruky 1 Kč. Prý vzácná, díky chybné ražbě. Není vidět poslední číslo letopočtu. Chtěl bych poprosit o určení, jestli se jedná opravdu o nějakou vzácnější korunu. Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Slušne sa pýta, tak by bolo vhodné mu slušne odpovedať, že je to obyčajná, no poškodená koruna.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
sigur napsal Slušne sa pýta, tak by bolo vhodné mu slušne odpovedať, že je to obyčajná, no poškodená koruna.
Kdyby tady byl palec nebo srdíčko tak dostaneš like _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dobrý den, mám doma tuto minci je to 10-ti cent Nizozemsko. Údajně je mince i stříbrná. Zajímá mě však ražba, rub a líc je otočen o 180 stupňů(viz foto) a nevím zda to je u těchto mincí běžné nebo chyboražba, děkuji za odpovědi Jan Obrázky:  
|