Autor |
Příspěvek |
|
|
Moderátor
|
pavlinka napsal Známky Francie považuju za snad nejpovedenější vůbec. Velice se mně líbí jak jsou udělané
suhlasim, no keby som nezbieral Britsky commonwealth tak by som sa dal na Francuzske postkolonialne republiky v Afrike, Oceanii a v Karibiku...
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Jo a mají kvalitní lep, tahle se mi přilepila Obrázky:
|
|
|
Moderátor
|
To skôr nevhodné skladovanie.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
měl jsem jí s ostatníma, jak přišli, ona jediná to odnesla, ta zrovna nejlevnější Ale tak co, prodávat jí nechci a ve sbírce bude pěkná
|
|
|
Moderátor
|
martraj napsal Jo a mají kvalitní lep, tahle se mi přilepila Obrázky:
Dobrá rada nad zlato. Nepouzivat zasobniky s ciernymi listami ale biele s perg. paskou a do hawidky, pokial su to drahsie veci.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
to je jak přišla, jen jsem jí potom vystřihl z té klasiky, ale bylo u toho více čistých známek kolonií, jen ona jediná nevím proč, jinak to dávám do vario listů, nikdy u ničeho jiného se nestalo, kromě toho, že jsem si šikovně polil jednu serii, kdo umí no babygulka napsal martraj napsal Jo a mají kvalitní lep, tahle se mi přilepila Obrázky:
Dobrá rada nad zlato. Nepouzivat zasobniky s ciernymi listami ale biele s perg. paskou a do hawidky, pokial su to drahsie veci.
|
|
|
Moderátor
|
martraj napsal to je jak přišla, jen jsem jí potom vystřihl z té klasiky, ale bylo u toho více čistých známek kolonií, jen ona jediná nevím proč, jinak to dávám do vario listů, nikdy u ničeho jiného se nestalo, kromě toho, že jsem si šikovně polil jednu serii, kdo umí no babygulka napsal martraj napsal Jo a mají kvalitní lep, tahle se mi přilepila Obrázky:
tak to je ina vec ked mas zbierku ulozenu vo Variach tak sa im nic nestane.
|
|
|
Moderátor
|
Všimněte si, kolik námětových témat je skrytých na této jedné známce. Tučňák, polární vědec, ten má na sobě norský rybářský svetr a čepici(pravá 100% vlna), vědecko- výzkumná stanice, měla jistě nějakého architekta, stanice pro radiovou komunikaci, za ní malé přístavní molo,v pozadí zřejmě hora Mont Crozier (979m), atd, atd, atd.... rok 2004: http://cs.wikipedia.org/wiki/Port-aux-Fran%C3%A7ais#mediaviewer/File ort_aux_Fran%C3%A7ais.JPG « Poslední úpravu provedl(a) pavlinka v 25. 12. 2014, 20:21. »
|
|
|
Moderátor
|
... a dala by se využít i v exponátu o Járovi Cimrmanovi!! ---- Ale na černém podkladu vypadají známky líp jak na bílém. (To k barvě listů, viz výše.) « Poslední úpravu provedl(a) Pavel_III v 26. 12. 2014, 10:51. »
|
|
|
Moderátor
|
Pavle ja len kvoli lepsiemu skladovaniu ** znamok pokial maju silny lep
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ahoj, omlouvám se, že jsem nic nepsal, bohužel jsem o vše přišel před lety, ale začínám znovu, pomalu a jistě snad
|