Více informací zde http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/z-atlantiku-vyzvedli-nejvetsi-poklad-v-historii_115313_42lkv.html

Kdo by něco podobného nechtěl najít, že Robbie?

Stránka: 1
Autor | Příspěvek |
---|---|
#1 20. 5. 2007, 8:54
|
|
Administrátor |
Američtí podmořstí výzkumníci v pátek oznámili, že v Atlantickém oceánu objevili největší podklad, jaký kdy byl vůbec ze dna moře vyzvednut. Odhadovaná hodnota nalezených 17 tun zlata a stříbra z koloniální éry je 500 miliónů amerických dolarů (asi 10 miliard korun). Mince byly vyzvednuty z jedné potopené lodi. V oblasti se však nachází více vraků, a je tedy pravděpodobné, že další poklady na vyzvednutí teprve čekají.
Více informací zde http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/z-atlantiku-vyzvedli-nejvetsi-poklad-v-historii_115313_42lkv.html ![]() Kdo by něco podobného nechtěl najít, že Robbie? ![]() |
#2 20. 5. 2007, 12:04
|
|
Moderátor |
O niečo slušnejšie ako moja zbierka :-)
|
#3 20. 5. 2007, 12:59
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
fiiiha.. Co s tema mincema budou delat? Kdyz se jich tolik najednou dostane do obehu, tak jejich cena mezi sberateli poklesne, ne?
_______________ elle34 (zavináč) upcmail.cz |
#4 20. 5. 2007, 13:56
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Zdeňek:
![]() ![]() Ne, jako upřímnost ? ![]() ![]() ![]() _______________ ..::R::.. robert.kurucz@email.cz |
#5 20. 5. 2007, 13:57
|
|
Moderátor |
No mňa tiež. Ak mám povedať pravdu: mám dosť!!!
|
#6 20. 5. 2007, 14:02
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
![]() ... já chci taky poklad... ![]() _______________ ..::R::.. robert.kurucz@email.cz |
#7 20. 5. 2007, 14:23
|
|
Moderátor |
počkáme chvíľu a budeme dražiť na aukre alebo na sběratel.com
|
#8 20. 5. 2007, 19:01
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
No dobre, ale i to, co se rozkrade, vydrazi, da veritelum, obch. partnerum a pod.. tak to vsecko se nakonec mezi sberatele dostane, ne? :-) Prece nebudou prodavat mince v cene 1 000 USD jen za 1/10 cenu zlata. Jo, kdyby to nasla nejaka statni instituce a nakonec (naveky) vsechno skoncilo nekde v depozitarich, tak to bych chapal.. :-) _______________ elle34 (zavináč) upcmail.cz |
#9 25. 5. 2007, 18:14
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Domnievam sa,že mezmizne žiadna minca nakoľko sú zúčastnení honorovaný podielovo.Verím banka milerada dá mince a všetko ostatné do depozitu,len nech sa nezníži cena predmetov!!!Nejakých polmiliarda dolárov tam pri US.Bankách nehrá rolu.Škoda,že nemáme more za záhradkov,alebo niekde poblízku.
|
#10 13. 7. 2007, 15:37
|
|
Registrovaný uživatel |
Už se perou! Už se perou!
![]() Ako sa dalo cakat tolko zlata a striebra pokope nenadchne iba numizmatikov ale aj par vlad... BBC (v anglictine) a verzia v slovencine _______________ Juraj. |
#11 13. 7. 2007, 15:52
|
|
Administrátor |
j-marc to se dalo cekat :-)
|
Stránka: 1
Seznam uživatelů · Seznam správců · Statistiky · RSS kanál
Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky | UseBB 1