Autor |
Příspěvek |
|
#17826 25. 3. 2023, 15:28
|
Registrovaný uživatel
|
Fidzi napsal Je vůbec někto pod sluncem ve velkém světě medzi sedmi loužemi kto by ho neznal? Brouka Pytlíka? Nejmazanejšího chytráka? Který se ve všem vyzná, z každé šlamastiky se dostane, všechno je pro něj maličkost? https://youtu.be/OCfs2G6ZOUYÚprimne ľutujem každého, kto musí počúvať jeho "moudra" celý deň. A nebodaj ak ešte niekomu môže rozkazovať. Dotyčný má psychickú traumu na celý život. 
no hele, podle největšího experta na světe existují jen dvě postavy toho jména co se zabývají vznešenou práci sadrokartónu. ale ani jeden oficiálně nepoužívá k práci cizí ruce... takže zase jen bludy jeho mysli
|
|
#17827 25. 3. 2023, 15:29
|
Registrovaný uživatel
|
ramires napsal ...férovej ty ukrutnej blboune ,lustruješ????To je ti hodno? 
já si jen ověřuju fakta. na to asi pán dokonalý není zvyklí, ale pracovat s fantasiema se mi nechce. a on se bojí za sebe postavit. možností měl dost
|
|
#17828 25. 3. 2023, 16:00
|
Registrovaný uživatel
|
barbar napsal Kdyby si jen věděl komare.....ale super 👍😂
Jsem velice rád že nevím. _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
|
|
#17829 25. 3. 2023, 16:04
|
Registrovaný uživatel
|
ramires napsal ...férovej ty ukrutnej blboune ,lustruješ????To je ti hodno? 
🤮🤮🤮 No nemám slov. Obchodníku, to jsi se asi úplně po*ral ne? Proč takový věci děláš? _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn. « Poslední úpravu provedl(a) OtravnyKomar v 25. 3. 2023, 16:05. »
|
|
#17830 25. 3. 2023, 16:10
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
#17831 25. 3. 2023, 17:20
|
Registrovaný uživatel
|
S tím že tady sdilis fotky někoho ať je to kdokoli, s rodinou. To se přeci nedělá i když je to šulin _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
|
|
#17832 25. 3. 2023, 17:27
|
Registrovaný uživatel
|
...férovej tou fotkou ses dostal na hranu,ted se modli at se tady nenajde druhej slídič kterej tě za tu pichovinu dostane 
|
|
#17833 25. 3. 2023, 17:27
|
Moderátor
|
Hoši, hoši to jsme/jste dopadli, že už tady na foru se dávají cizí fotky s rodinou včetně dětí. To at se na mě nikdo nezlobí, tj už tedy hodně přes čáru-můžu si o někom myslet cokoliv, ale vtahovat do toho jeho rodinu včetně dětí+jejich fota tj hnus. Jinak tady ty Vaše tlachy a kecy nečtu (tak se jmenuje toto vlákno takže to neberte hanlivě). Mohou prosím moderátoři tohoto fora Pavel_III nebo turtleoverhead foto smazat. Děkuji _______________ MEMENTO MORI ET CARPE DIEM
|
|
#17834 25. 3. 2023, 17:30
|
Registrovaný uživatel
|
OtravnyKomar napsal S tím že tady sdilis fotky někoho ať je to kdokoli, s rodinou. To se přeci nedělá i když je to šulin
Normální fotka z fb, dostupná pro kohokoliv. Já vůbec nevím, zda je to on...
|
|
#17835 25. 3. 2023, 17:31
|
Registrovaný uživatel
|
ramires napsal ...férovej tou fotkou ses dostal na hranu,ted se modli at se tady nenajde druhej slídič kterej tě za tu pichovinu dostane 
Lidi o tobě najdou jen to, co jim dovolíš. Až na podnikání tedy, na to asi pán vše vím zapomněl
|
|
#17836 25. 3. 2023, 17:39
|
Registrovaný uživatel
|
...férovej ,nemyslím to zle,ale jestli znáš gdpr tak bych byl hodně ostražitej,už to nedělej 
|
|
#17837 25. 3. 2023, 17:42
|
Registrovaný uživatel
|
Ľuďom tipu šmelik dnes praje klíma, normál obdobie LA dezolato.😏 _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
#17838 25. 3. 2023, 17:42
|
Registrovaný uživatel
|
gdpr znám, je to v pohodě.
|
|
#17839 25. 3. 2023, 17:48
|
Administrátor
|
Fotka smazaná. Taková věc je už za hranou. Docela vás mam plné zuby. Hádky, osočování. Horší než malé děti. Hezky jste tohle fórum zničili.
|
|
#17840 25. 3. 2023, 17:49
|
Moderátor
|
Mohu se zeptat ferovyobchodnika - co Tě vedlo k tomu sem dát jeho foto aniž by si věděl, že tj on. Pokud tj on - tak co si tím chtěl dokázat a pokud to není on tak si o Tobě může myslet jak sis pěkně naběhl na vidle a ted se Ti třeba směje až se za břicho popadá. Jen mě zajímá tok Tvých myšlenek co si tím chtěl dokázat. Děkuji za odpověď. _______________ MEMENTO MORI ET CARPE DIEM
|
|
#17841 25. 3. 2023, 17:49
|
Registrovaný uživatel
|
a dozvíme se aspoň, zda to bylo jeho veličenství?
|
|
#17842 25. 3. 2023, 17:51
|
Moderátor
|
Admin - Zdeněk Jindra napsal Fotka smazaná. Taková věc je už za hranou. Docela vás mam plné zuby. Hádky, osočování. Horší než malé děti. Hezky jste tohle fórum zničili.
Děkuji za výmaz fota. _______________ MEMENTO MORI ET CARPE DIEM
|
|
#17843 25. 3. 2023, 18:00
|
Registrovaný uživatel
|
...takhle je to dobrý 
|
|
#17844 25. 3. 2023, 18:13
|
Registrovaný uživatel
|
charone, jestli tě to skutečně zajímá, tak sis asi mohl všimnout, že barbar se tady ze mě snaží dělat totálního kokota a sám se staví, jak je úspěšný podnikatel (žádnou firmu nevlastní), kolik lidí zaměstnává (žádné), jak platí daně (teoreticky, pokud je tedy z třince) atd atd je jen několik osob toho jména, dle lokality připadají v úvahu dva. možná ještě jeho tata (to by mohl být ten dlužník). po tom, co se tvářil, že není z třince jsme se podíval na FB a dal tady tu jeho fotku. ostatně svojí fotku tady již dával v minulosti, ale fakt si moc nepamatuji jak vypadá, páč mě ten člověk jako takový nezajímá, ale někdo si ten xicht mohl spojit a potvrdit to. je to normální dostupní fotka z FB, resp. její část.
|
|
#17845 25. 3. 2023, 18:15
|
Registrovaný uživatel
|
Stavím ze soukromých zdrojů baráky (novostavby) a prodávám v minulosti jsem zde pár projektu zveřejnil, dávám práci drobným soukromníkům živnostníkům, občas (docela často)se také zapojím.. « Poslední úpravu provedl(a) barbar v 25. 3. 2023, 18:19. »
|
|
#17846 25. 3. 2023, 18:23
|
Registrovaný uživatel
|
Barbar, nevenuj viac času pre niktoša ako je nevyhnutné, ale je to tvoja voľba. Slniečko je priateľ a po covide dupľom...  _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
#17847 25. 3. 2023, 18:50
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
#17848 25. 3. 2023, 18:53
|
Registrovaný uživatel
|
Fifiku, nech se inspirovat, třeba ti to pomůže....https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/duchodci-pivovar-expanze-viden-hellmut-hellga.A230324_093415_eko-zahranicni_thee
|
|
#17849 25. 3. 2023, 19:02
|
Moderátor
|
ferovyobchodnik napsal charone, jestli tě to skutečně zajímá, tak sis asi mohl všimnout, že barbar se tady ze mě snaží dělat totálního kokota a sám se staví, jak je úspěšný podnikatel (žádnou firmu nevlastní), kolik lidí zaměstnává (žádné), jak platí daně (teoreticky, pokud je tedy z třince) atd atd je jen několik osob toho jména, dle lokality připadají v úvahu dva. možná ještě jeho tata (to by mohl být ten dlužník). po tom, co se tvářil, že není z třince jsme se podíval na FB a dal tady tu jeho fotku. ostatně svojí fotku tady již dával v minulosti, ale fakt si moc nepamatuji jak vypadá, páč mě ten člověk jako takový nezajímá, ale někdo si ten xicht mohl spojit a potvrdit to. je to normální dostupní fotka z FB, resp. její část.
Děkuji za Tvé vysvětlení, ale, abych řekl pravdu tak to stále nechápu, když ze mě bude dělat někdo kokota (Tvá slova) tak mi to přece ještě nedává právo, abych do toho zatáhl jeho rodinu a dal tam jeho fotku včetně dítěte (pokud to tedy je vůbec on). Hauf už se k tomu nebudu vyjadřovat, foto je smazáno a tj dobře. _______________ MEMENTO MORI ET CARPE DIEM
|
|
#17850 25. 3. 2023, 19:23
|
Registrovaný uživatel
|
Šmelik, inšpirácia ako rada od teba, fakt by som musel padnúť poriadne hlboko... Podobných inspiratorov je tu niekoľko, dúfam v neklesnutie do takej názorovej žumpy.🤨 _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|